Професионални ортези за превенция или възстановяване след операция

Вие сте спортист. Спортът е Вашето ежедневие. Държите на резултатите и искате да ги подобрявате. Тренирате усилено, но понякога се случват травми и контузии. Те ви отделят за известно време от активното движение. Почивате няколко дни и се връщате на терена, но травмата се обажда. Щадите травмираното място, стискате зъби и продължавате. До кога? В зависимост от волята и съдбата, периодът може да е дни или години. Рано или късно се стига до спиране на спорта и активния начин на живот. В повечето случаи това води до затлъстяване и отключване на други проблеми, включително депресия.

Има ли начин да не се стига до там? Да.

Със спортни брейсове / ортези, които да са индивидуално направени за конкретните проблеми, за конкретната част на тялото. Да подкрепят без да ограничават движението, да са хем стабилни, хем комфортни.

За производителя

Доверете се на ZAMST – японският специалист в производството на ортези и брейсове за спортисти – наглезенки, наколенки, накитници, колани. Компанията е разработила уникални, тясно специализирани модели за всеки вид травма и контузия. Индивидуално пасващи, стабилизиращи, комфортни и не ограничаващи движението. Могат да се ползват както за превенция, така и за по-бързо възстановяване.

ZAMST обаче, не помага само на професионалния спорт, но и на и активните хора. Живеем в бързоразвиващи се времена, в които технологиите “превземат” хората.
Прекарваме все повече пред компютри и смарт устройства, шофираме по цял ден, дори стана модерно да се работи от вкъщи, а движението наистина е определящо за качеството ни на живот. Колкото по-активен е човек, толкова по-добре се чувства, защото държи мускулите и сухожилията здрави, а както знаем те са в основата на целия ни костно-ставен апарат.

Обездвижването води до лошо кръвообращение, отслабена мускулатура, намален тонус, дискомфорт, болки, които понякога стават хронични. От натрупаните блокажи човек среща затруднения дори при извършване на ежедневните си дейности. Това от своя страна се отразява и върху душевното му състояние. Спрете да се измъчвате.
Вашето решение е ZAMST - марка на компанията NIPPON SIGMAX, лидер на японския ортопедичен пазар от 1973 г. Създадена през 1993 г., ZAMST увеличава медицинската експертиза, опит и утвърдени техники за производство на компанията-майка.

NIPPON SIGMAX има дъщерни дружества в Азия, Европа и САЩ.

Марката има повече от 25 години успешна история. Подпомага водещи професионалисти от различни видове спорт – баскетбол, тенис, ски, футбол, волейбол, лека атлетика и други.

Успехът се дължи на неспирното развитие в крак с всички новости.

Два основни принципи винаги са ръководели марката:

1. Двойна експертиза в областта на медицината и спорта, която е уникална за пазара. Медицина, тъй като продуктите се придържат към опита на компанията в областта на ортопедията и сътрудничеството със спортните лекари и физиотерапевти. Спорт, заради близките отношения на марката със спортисти от най-високо ниво, треньори и физиотерапевти, което позволява по-доброто разбиране на техните нужди и ограничения по отношение на представянето им, свободата на движение и комфорта.

2. Продължителният стремеж да се осигурят най-добрите технически решения, основаващи се на развитието на иновативните материали, дизайни и производствени процеси.