Чорап-обувка Skinners | AllSport

Чорап или Обувка?

Хората обичат да са активни. За да подобрят представянето си, да се движат по-бързо и да стигат по-далеч, хората са измислили различни видове обувки: кънки, обувки за колоездене, катерене, и т.н., но това може да излезе скъпо – много често, всички тези обувки са толкова специализирани, че се налага да жертваме нашите комфорт, удобство, дори сигурност. По-просто казано - това ни ограничава. За да прескочим ограниченията, когато тези обувки, вместо да ни помагат се превръщат в тежест, ние разработихме Skinners – най-удобните чорап-обувки за всеки вид активност.

"Пробвахме почти всичко известно на пазара, но така и не можахме да намерим нещо, което да отговаря на всички нужди на съвременния активен човек – да са леки, преносими, дишащи / функционални и добре прилягащи, и същевременно да осигуряват добра защита на краката. Намерихме просто, но комплексно решение – леки, издръжливи, невмирисващи се Skinners с добавен охлаждащ ефект."

Ние просто използваме много иновации в производството. Skinners са ръчна изработка и се произвеждат в Европа, използвайки двоен слой от издръжлив антиабразивен полимер от Швеция и антибактериални влакна. Когато се изцапат, просто се слагат в пералнята на щадяща програма. Всичко това е възможно благодарение на нашата технология, която казва "сбогом" на лепила и шевове, които могат да се разпаднат с времето. Ние сме първите в обувната индустрия, които правим подобно нещо.

Skinners са създадени да бъдат толкова мултифункционални, колкото сте и вие...

За какво стават?

СКИ, РОЛЕРИ, КОЛОЕЗДЕНЕ, ТРИАТЛОН, ПЛУВАНЕ В ЕСТЕСТВЕНИ ВОДОЕМИ – Да стигнеш до пътеката, да изкачиш хълма или да прескочиш препятствие по пътя, може да бъде сложно с кънки на краката. От друга страна кой иска по време на цялото каране, да се поти от носенето на допълнителни обувки в раницата? Сигурно никой. Затова оставете раницата в къщи и си вземете Skinners. Слагате ги в джоба и толкова.

ФИТНЕС, ЙОГА – Чорапи, джапанки, маратонки – това е, което се ползва при тези спортове. Всяко има своите предимства, но и недостатъци. Skinners комбинира плюсовете им – свободата на чорап и протекцията на нехлъзгаща се обувка. За малко да забравим: те са антибактериални и могат да се перат.

ПЪТУВАНЕ – 10 часов полет или пътуване с автобус може да умори краката ви – затворени в обувки защото не можете да ги събуете поради студ, мръсен под или смущаваща миризма. Какво да кажем за допълнителния чифт обувки, които сте сложили в багажа за всеки случай, но никога не използвате. С 1 куршум, 2 заека – вземете Skinners – те ви дават нужния комфорт, без да заемат допълнително място в багажа.

чорап-обувка за път

ТУРИЗЪМ – Тежките туристически обувки, свършиха добра работа при 20 км преход, но сега е време краката ви да си починат. Skinners дава възможност да къмпингувате без да се цапате, мокрите или нараните.

CAMPING, HIKING – Those 4-lb. boots got the job done on that 20-mile hike but now it’s time to take off those heavy casts and give your feet a rest. Skinners let you move around the campground without getting dirty, wet or stung.

обувки за гмуркане и сърф

БЯГАНЕ – обогатете вашите тренировъчни или стречингови сесии и събудете вашите сетива. С тънката и еластична подметка на Skinners сте като боси – вашите крака се адаптират към настилката. Това води до ефективна тренировка на мускулите на стъпалата и сухожилията (практикувайте върху естествени или меки настилки). Добрият атлет има здрави крака или просто казано, не можете да построите небостъргач върху слаби основи.

Ние не казваме, че трябва да хвърлите маратонките си за 150 лева и да започнете да тичате само със Skinners. Ние вярваме, че използването на Skinners е благоприятно за развитието на мускулите и сухожилията, тъй като с тях е като да тичате боси. Препоръчваме да започнете с тренировки върху естествени или меки повърхности (практически такива, където човек би тичал бос). Започнете с кратки разстояния и постепенно увеличавайте. Възможно е от дългата употреба на твърди обувки, мускулите и сухожилията на стъпалата да са отслабнали. Усещането е като след обездвижване в следствие на счупване например. Тогава се налага рехабилитация. Същото се отнася и за вашите крака. Що се отнася до асфалт, други твърди настилки, дълги дистанции или опасни терени препоръчваме използването на маратонки.

ИЛИ НАВСЯКЪДЕ... Обуйте Skinners когато разхождате кучето, носете ги в офиса, в къщи, на двора, играйте плажен волейбол или тенис, носете ги на плаж, лодка, навсякъде. Възможностите са безкрайни...

"Човешкото стъпало е инженерен шедьовър и произведение на изкуството." Това са думи на Леонардо да Винчи и като него, ние вярваме, че вашите крака притежават всички технологии от които имате нужда. Ние изобретихме Skinners за да предпазваме ефективно този шедьовър и същевременно да подкрепяме всички прекрасни неща, които то може да извършва.
"Простотата е висша форма на изтънченост"
-Леонардо да Винчи

Великденска промоция на Детски чорап-обувки Skinners.

Оставете децата да ходят и тичат боси, но защитени с чорап-обувки Skinners.

При покупка на 2 чифта дестски чорап-обувки Skinners, получавате подарък - 1 чифт за възрастни.

Забавлявайте се заедно с децата си.


Чорапи-обувки за всичко. Outdoor. Indoor. Навсякъде.

Само по чорапи не може, а с обувки идва в повече. 

Компактният размер и уникалното усещане за „втора кожа“ прави Skinners перфектни за игри у дома и навън. Хем обути, хем боси, но защитени от външни предмети.

Защо да ограничавате децата от ранна възраст? Чорапите-обувки на Skinners дават на децата свобода и защита и подпомагат развитието на здрави стъпала. Забавлявайте са заедно с тях свободни и защитени. Децата лесно могат да обуят и събуят чорапите-обувки на Skinners, съвсем сами без затруднения.

Чорап-Обувки за деца Skinners KidsСофия

78 BGN


Размер
Цвят


Към продуктова станица
Размери

Детски размери

26-27

28-29

30-32

33-35

Перат се в пералня

Skinners са направени без лепене и шевове, които да се скъсат или разлепят при пране. Могат да се перат с останалите дрехи, в пералня, на деликатна програма. С обувките, това никога не е толкова лесно.

Устойчиви

Децата не пазят особено дрехите и обувките си, нали? 
Skinners комбинират комфорта и издръжливостта, необходими на децата да опознават света безопасно.

Нехлъзгащи се. Non-slip

Инцидентни падания и подхлъзвания съпътстват детството. Със Skinners, мръсен или хлъзгав под са неща, за които не трябва да се притесняваме.

Боси. Barefoot

Оставете децата да се радват на боси и свободни крачета.

Ръчно изработени в Европа

Skinners са създали и патентовали технология обединяваща обувки и чорапи в един компактен продукт. Прецизно европейско производство и висококачествени материали, с качествен контрол на всеки чифт, прави Skinners наистина революционни.