Боси обувки BÄR | AllSport

Боси Обувки BÄR

Босите обувки не притискат крака и предлагат удобно изживяване при носене.
„Босото“ човешко стъпало (крак, който никога не е носил обувки) обикновено има широка, плоска предна част и пръсти, които са разтворени и в една линия с метатарзалните кости, правейки стъпалото „ветрилообразно“.
Кракът с форма на обувка има сравнително тясна предна част, метатарзалните кости вече не са хоризонтално подравнени и пръстите са смачкани заедно, усукани и вече не са в контакт със земята.
Краката са толкова индивидуални, колкото и сложното човешко същество. Поради тази причина не може и не трябва да има стандартно решение, когато става дума за свобода на пръстите на краката. 
Стандартизираните модели обувки не представляват адекватна средна стойност на анатомичните вариации на всички хора, които носят обувки. Босите обувки с безкомпромисна свобода на пръстите предлагат на носещия приятен комфорт. 
Бъдете здрави на краката си и се наслаждавайте отново на движението: то е крайъгълен камък на нашата еволюция и ни дава свободата да постигаме много неща в живота – в ежедневието, в спорта и на работа.

Да бъдеш свободен - от краката до главата
Обувките BÄR са синоним на жажда за живот от 1982 г. 
Те са ежедневни спътници за уверени, независимо мислещи хора, които живеят живота по свой начин. 
Перфектни обувки за мъже и жени, които ценят здравето, благополучието и комфорта – без компромис със съвременния дизайн. 
За хора, които искат да се концентрират върху красивите неща в живота.