FootBalance рамо до рамо с професионалистите

Все по-рядко успяваме да споделим какво се случва с AllSport, но всичко е точно, защото редовно правим участия в мероприятия....)

В края на март участвахме в конференцията „Дни на детската ортопедия и травматология“ в Сандански. Специалистите, които не бяха чували до момента за FootBalance, останаха очаровани от качеството на стелките и бързината на изготвянето им.

Имахме удоволствието да запознаем специалистите и с най-новата марка, която представяме на нашия пазар – Bluetens – първият апарат за електростимулация свързан със света – за 15 части от тялото, повече от 100 програми.

На 23-и април участвахме в конференцията „Медицина и спорт“ в Царско село, а миналия петък, заедно с екип от „Пирогов“ бяхме във Видин, където правихме безплатни прегледи на 350 деца до 18-годишна възраст в МБАЛ „Света Петка”. За нас бе огромна чест, да приемем поканата на проф. Балтов да участваме с машината на FootBalance и наистина се радваме, че бяхме рамо до рамо с професионалисти като него и д-р Цоцомански.

От предаването „Зелена линейка“ на БНТ и TVV, отразиха националната програма „Детско здраве – Пирогов“. Ние също дадохме съвети за доброто здраве на ходилата. Гледайте предаването всеки петък от 11 ч по БНТ.

ВИДЕО „Специалисти от „Пирогов” преглеждаха безплатно деца във Видин“

Сходни статии

елена йоловска интервю за ползите от ортопедични стелки
Безплатни прегледи на деца от Видин

AllSport, FootBalance и лекарите от Пирогов....

клиника нова - варна
Клиника "Нова" - Варна - с нова машина за ортопедични стелки

Изключително доволни сме да съобщим, че вече и във Варна има машина на FootBalance, така че нашите к...

пирогов впечатлен от стелки
Ортопеди и травматолози от Пирогов, впечатлени от технологията на FootBalance

Един поглед им беше достатъчен и специалистите от Пирогов поискаха да имат в медицинския си център ф...