Здраво ходило, здраво тяло - Кампания за безплатни анализи на ходила и тяло в училища, детски градини

AllSport продължава кампанията за безплатни анализи на ходила и стойка в училища, детски градини и спортни клубове, защото при децата често се появяват болки вследствие на растежа.

В повечето случаи болките при растежа са комбинирани с проблем в сводовете и кривене в глезените. Ако проблемите се установят и решат сега, това ще предотврати болки и травми в зряла възраст.

Всички знаем колко важни са стъпалата и че те са в основата на целия костно-ставен апарат. Ако там има кривене, то се отразява на цялото тяло. Голяма част от децата между 4 и 14 годишна възраст страдат от болки в стъпалата, петите, коленете, кръста или гърба, вследствие на бързо израстване. Причините за това може да бъдат: бърз растеж на костите, слаба мускулатура, неразвити сводове на стъпалата, неправилна стойка. Колкото и да се лекуват болки и травми по костно-ставния апарат, вследствие на лоша стойка, ако не се отстрани причината за тях, травмите ще се връщат отново и отново.

Превенцията в ранна детска възраст е изключително важна!

С машината на FootBalance ние анализираме стъпалата и цялата стойка на децата. Отчитаме състоянието на сводовете, прониране (кривене) на глезените, гръбначни изкривявания. При необходимост можем да изработим 100% индивидуални ортопедични стелки на място за 10 минути, които да подкрепят сводовете, да стимулират мускулите на стъпалата и да подобрят стойката на цялото тяло.

Учебни заведения и родители, които желаят да се включат в кампанията, могат да се свържат с нас.

Similar articles

приготвяне на отропедични стелки
FootBalance рамо до рамо с професионалистите

Все по-рядко успяваме да споделим какво се случва с AllSport, но всичко е точно, защото редовно прав...

елена йоловска интервю за ползите от ортопедични стелки
Безплатни прегледи на деца от Видин

AllSport, FootBalance и лекарите от Пирогов....

клиника нова - варна
Клиника "Нова" - Варна - с нова машина за ортопедични стелки

Изключително доволни сме да съобщим, че вече и във Варна има машина на FootBalance, така че нашите к...