Електротерапия - у дома

След спорт, естествено се чувстваш преуморен. Често изпиташ болка или схващане и ако трябва, или просто искаш да спортуваш на следващия ден, възможно е да не си се възстановил достатъчно и съответно пропускаш тренировка или пък ако се насилиш за такава, това може да доведе до контузия. Имаш нужда от масажист или рехабилитатор, но нямаш време или специалистът няма възможност да те приеме веднага.

Представете си личен физиотерапевт навсякъде и по всяко време, там където сте вие, без да заема място или средства, който премахва болки (мускулни, ставни, сухожилни, невралгични, ревматоидни, артритни, дори менструални), прави дренираши масажи (на линфа и метаболични отпадъци), тренира мускулни групи (когато нямате време да го правите на спортна площадка или по време на травма, когато сте обездвижени).

Спрете да си представяте. Това вече е измислено. Представям ви електротерапията на Bluetens.

Разработен от френски физиотерапевти, Bluetens е естествено решение за вашите нужди.

Bluetens е медицинско устройство, оказващо положителен ефект върху здравето!

Bluetens има награда за добър дизайн от водещи марки.

Bluetens е част от French Tech - най-иновативните френски нови фирми.

Самото устройство е малко и компактно. Изтегля се апликация от Арр стора на смарт телефона и разполагате с над 100 програми за лечение на всяка част на тялото.

Bluetens е устройство за електротерапия от ново поколение. С едно докосване, за броени секунди, имаш достъп до лечебни, възстановителни и тренировъчни програми.

Bluetens премахва всяка болка, като прекъсва сигналите за болка или като генерира естествени аналгетични субстанции (ендорфини). Бързо дава чувство на облекчение в болезненото място.

Bluetens предлага успокояващи програми, програми за подобряване на кръвообращението и релаксиращи масажи.

Независимо от целите, естетични или свързани със спортни дейности, Bluetens ви помага да постигнете целите си.

4 добри причини да имате Bluetens

  1. Натурално действие върху тялото – електро стимулацията на Bluetens лекува, релаксира и възстановява.

  2. Мигновено облекчава болката – чрез стимулиране на конкретна тъкан, Bluetens незабавно байпасира съобщението за болка, което се изпраща към мозъка.

  3. Подпомага ежедневно активните хора и спортистите – независимо дали са топ спортисти или аматьори, Bluetens помага за възстановяването и засилването на мускулите.

  4. Лесен за употреба – от апликацията на Bluetens се избира част от тялото, която ще се третира и програма в зависимост от ефекта, който се търси.

уред за електротерапия

Bluetens Duo Sport, е голям комплект, с две устройства и две двойки кабели, с двойно повече електроди. Създаден за активни хора и спортисти, така че да покриват по-големи части на тялото, за по-бързо третиране.