Магазин КРЕБС в Шумен с нова FitZONE за анализ на ходила и стойка, и изработка на индивидуални ортопедични стелки

Изработване на индивидуални ортопедични стелки FootBalance след анализ на ходила и стойка, е най-новата услуга, която се предлага в магазина на търговска верига „Кребс“ в Шумен. Освен стелките, във Фит Зоната има всички модели ортези и брейсове на японската марка ZAMST. Наглезенки, наколенки, колани за кръст, компресиращи чорапи, за всеки вид болка и травма, стабилизиращи, много комфортни и неограничаващи движението - перфектно съчетание на AllSport концепцията с магазин за висококачествени обувки.

Когато човек има проблеми по ходилата и костно-ставния апарат, трудно намира обувки с които да ходи без болки и дискомфорт. След анализа и изработката на индивидуални ортопедични стелки, всеки един модел обувки от престижните марки Geox, Remonte, Marco Tozzi, s.Oliver, Jana, Caprice, ще стане индивидуално произведени по мярка, специално за единия и другия крак на клиентите.

Известно е, че нашите стъпала са уникални, като самите нас. Да, единият ни крак не е като другия, за това има нужда от персонализирана подкрепа. Това става чрез стелките. Те могат да бъдат поставени във всяка една обувка и да я направят истински ортопедична, защото стават произведени за конкретния човек, за конкретните ходила.

Стелките са подходящи за хора в различна възраст и здравословно състояние. Те са различни видове, в зависимост от нуждите: за спортисти, малки деца или юноши в подрастваща възраст, бременни жени, хора в пенсионна възраст. Освен това, има стелки, подходящи за различни състояния и заболявания като остеопороза, диабетно стъпало, изпъкнали кокалчета на краката, изкривявания, болки в кръста и гърба, дължащи се на неправилна стойка.

Магазинът, на ул.“Хан Омуртаг“ 4 в Шумен, работи всеки делничен ден от 10ч до 17ч.

Телефони за предварително записване на час, за анализ на ходила и стойка: 054 830 066 или 0878 104 930.

Similar articles

приготвяне на отропедични стелки
FootBalance рамо до рамо с професионалистите

Все по-рядко успяваме да споделим какво се случва с AllSport, но всичко е точно, защото редовно прав...

елена йоловска интервю за ползите от ортопедични стелки
Безплатни прегледи на деца от Видин

AllSport, FootBalance и лекарите от Пирогов....

клиника нова - варна
Клиника "Нова" - Варна - с нова машина за ортопедични стелки

Изключително доволни сме да съобщим, че вече и във Варна има машина на FootBalance, така че нашите к...