Medical Pink

Тъй като са 100% по мярка цените са само информативни. Не могат да бъдат доставени, защото няма как да се оформят по стъпалата на клиента без неговото присъствие.

Посетете Представители на Allsport.bg - Footbalance, Zamst, SmellWell

или

се свържете с нас от формата в страница Контакти с AllSport.bg.

  • 34-42

240,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Medical Pink

Стелката е с леко омекотяване, тънка и тясна за по-плътно прилягане в обувките и за по-тесни ходила. Много добър избор за обувки, които оставят малко място за ортези - например работни обувки, бутонки, обувки за колоездене, кънки... Medical Pink подкрепя краката като в същото време позволява здравословното и естествено функциониране на ходилото.Дишащият горен слой с покритие D-200 Silver Ion елиминира влагата и създава целодневен комфорт. Горното покритие има екологична и антибактериална обработка против бактерии, алергени и гъбички за здрави ходила. Стелките са направени от износоустойчиви материали и антиплъзгаща се основа.

Преимущества: Универсален комфорт и експлоатационни качества

Перфектни за: 

  • За всички видове спорт
  • За по-тесни обувки/ходила

Перфектни за повечето спортове

     Силата на медицинските експерти на FootBalance се състои в професионалния преглед на краката, терапевтичните способности и широките възможности за изготвяне на стелки чрез използване на допълнителни аксесоари като клинове и уплътнители.

Има стелки с различни нива на твърдост и омекотяване. Медицинската колекция включва различни клинове, подплънки, усилващи части, които помагат бързо и точно да се изготвят стелки, които да отговарят на индивидуалните нужди на всеки пациент.

Размери35-52
Тегло46 гр.
Повърхностен материалD-200
Твърдост2
Омекотяване1

Напишете отзив

Medical Wedges M-OR2 BLACK / M-OR3 BLACK

Medical Wedges M-OR2 BLACK / M-OR3 BLACK

Напишете отзив

Сходни продукти