Medical Green

Тъй като са 100% по мярка цените са само информативни. Не могат да бъдат доставени, защото няма как да се оформят по стъпалата на клиента без неговото присъствие.

Посетете Представители на Allsport.bg - Footbalance, Zamst, SmellWell

или

се свържете с нас от формата в страница Контакти с AllSport.bg.

  • 34-48

240,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Medical Green

Създадена специално за пациенти, имащи нужда от най-здрав съпорт. Дишащият горен слой с покритие D-200 Silver Ion елиминира влагата и създава целодневен комфорт. Горното покритие има екологична и антибактериална обработка против бактерии, алергени и гъбички за здрави ходила. Стелките са направени от износоустойчиви материали и антиплъзгаща се основа. Стелката съчетава по-висока устойчивост на удар с по-твърда сърцевина срещу свръх-пронация, правилно поддържа по-слабите крака и позволява ественото им движение. Medical Green е със стандартна форма, коятоможе да бъде използвана от пациенти с най-различни ходила

Преимущества: Универсален комфорт и експлоатационни качества

Перфектни за: 

  • За всички видове спорт
  • За свръх-прониращи крака

Перфектни за повечето спортове

     Силата на медицинските експерти на FootBalance се състои в професионалния преглед на краката, терапевтичните способности и широките възможности за изготвяне на стелки чрез използване на допълнителни аксесоари като клинове и уплътнители.

Има стелки с различни нива на твърдост и омекотяване. Медицинската колекция включва различни клинове, подплънки, усилващи части, които помагат бързо и точно да се изготвят стелки, които да отговарят на индивидуалните нужди на всеки пациент.

Размери35-52
Тегло54 гр.
Повърхностен материалD-200
Твърдост3
Омекотяване3

Напишете отзив

Medical Wedges M-OR2 BLACK / M-OR3 BLACK

Medical Wedges M-OR2 BLACK / M-OR3 BLACK

Напишете отзив

Сходни продукти