Търговски марки Съдържа 6 търговски марки

 • Bluetens

  Разработен от френски физиотерапевти, Bluetens е естествено решение за вашите нужди.

  Bluetens има награда за добър дизайн от водещи марки.

  Bluetens е част от French Tech - най-иновативните френски нови фирми.

  Bluetens е медицинско устройство, оказващо положителен ефект върху здравето!

  Активирай на смарт телефона си функцията за добро здраве

 • Zero Point

  Почувствай го истински

  Ние се стремим да доставим неповторимо изживяване

  Zero Point е финландска марка, основана през 2009 година.

  Ние вярваме в силното име на бранда, което сме постигнали благодарение на най-съвременните продукти, постоянно фокусирани върху качество, иновации и обратна връзка с клиентите, както и благодарение на силните връзки с академични институции и спортни специалисти.

  В основата на нашия бранд е развойната дейност в сътрудничество с най-големите професионалисти в областта, както и истинският интерес към спорта и технологиите и, разбира се, внимателно изучаване нуждите на потребителите.

  ZERO POINT е известен с качество и иновативност.

  Какво е компресия?

  Всички знаем как краката ни тежат и отичат по време и след физическо натоварване. Това се дължи на свръхнатоварването на венозните клапи, които транспортират кръв към сърцето.

  При употребата на компресиращи продукти клапите остават затворени и позволяват по-добър приток на кръв към сърцето. Компресиращите чорапи увеличават налягането върху тъканта на краката и осигуряват циркулацията на кръв и лимфа.

  Медицински градирана компресия

  Ние от Zero Point използваме само медицински градирана компресия в нашите чорапи. При градираната компресия най-силната компресия е около глезена и постепенно намалява към коляното. Нивата на еластичност и компресия са създадени за специфично приложение. Най-висококачествените материали и точните технологични детайли правят чорапите изключително функционални и удобни.

  Компресиращите продукти на Zero Point дават повече издръжливост, по-бързо възстановяване и предотвратяват спортни травми.