EK-3

Стабилност и опора

Отварят се напълно, за да се даде възможност за идеална настройка за компресия, с цел да се осигури активна опора, която се адаптира към тялото и вашите нужди.

85% по-тънки

80,40 лв

+ -

Добавяне към списъка с желания

EK3 стабилизира коляното странично и направлява капачката на коляното в рамките на неговата ос.

Свръхтънкият, дишащ материал в задната част на коляното осигурява отличен комфорт и подпомага проприоцептивните рефлекси.

Динамичните опори от смола от двете страни осигуряват стабилност, като същевременно дават възможност за плавно движение.

НОВО | A ZAMST иновации: Включването на копринени протеини в текстилните влакна, които покриват вътрешната част на протектора за коляно.

Това приложение прави EK-3 изключително мек на допир, така че е удоволствие да се носи върху кожата. Това усещане се подсилва допълнително от незабележими, екстра-тънки шевове.

Размери: XS - S - M - L – XL

Технология

Flyweight Tech

Призводство на съвременен материал солекотена конструкция

Дизайн с отворен панел с регулируеми закопчалки осигурява индивидуализирано напасване, по-голямо удобство и променливи нива на компресия

i-Fit

Дизайн с отворен панел с регулируеми закопчалки осигурява индивидуализирано напасване, по-голямо удобство и променливи нива на компресия

Стабилизатор на коляното капаче

Стабилизира и направлява коляното капаче

ROM-Tech

Предварително заоблен дизайн, за да се осигури пълна степен на свобода на движението за максимално увеличени нива на изпълнението

V-Tech

Вентилационен поток постигнат посредством дизайна ви разхлажда по време на движение

Размери

Напишете отзив

MS-K Тейп за стъпало

MS-K Тейп за стъпало

Всяка опаковка съдържа 2 бр. кинези ленти.

Цвят: телесен

Размер: 210 х 238 мм

Напишете отзив

Сходни продукти