След ISPO 2018

Публикувано от: Елена Йоловска В: Новини от All Sport на: Friday, February 23, 2018 Кометар: 0 Hit: 181

Всяка година, ние, в лицето на нашите партньори FootBalance, ZAMST, ZEROPOINT, сверяваме часовниците си на ISPO в Мюнхен. И тази година с радост установихме, че продължаваме да бъдем лидери и новатори на спортномедицинския пазар.

FootBalance расте с всеки изминал ден. Компанията присъства в над 50 държави от цивилизования свят. Продължава да е единствената марка, която прави анализ на ходилата и изработва стелки, готови на място /веднага/ за 10 минути. Тази година, FootBalance представи три нови модела медицински стелки (Silver, Gold, Black) и един нов модел спортни стелки Performance Plus – по-здрави и издръжливи стелки за фини и тесни спортни обувки като футболни бутонки, лекоатлетически шпайкове, кънки, ски и т.н.. Те са разработени от още по-високо технологични материали на база опита и обратна връзка на специалисти и партньори в целия свят.

ZAMST представи нови продукти от серията FILMISTA. Вече има FILMISTA за бедро, подбедрица и китка. Японската марка създаде и нов модел от серията ZK (за кръстни връзки и менискус) но доста усилен – моделът ZK-X. В някои държави, на спортистите не им е позволено да играят с черни брейсове, затова ZAMST направи A2DX и ZK-7 в бяло.

ZEROPONT – партньор на финландския олимпийски отбор, разшири портфолиото и тази пролет ще може да намерите нови компресиращи продукти като ¾ клинове, тренировъчни тениски, якета, клин с пола, шорти и др.

На ISPO-о видяхме фирми, които са опитали да направят продукт подобен на SmellWell, но все още са далеч от качествата на оригинала.

Щастливи сме, че открихме нови партньори, които допълват продуктите и услугите ни, но тях ще представим допълнително.

Времената, в които живеем и се развиваме, са изключително динамични. Технологично всичко се променя изключително бързо, затова всички, които искаме да не изпаднем от въртележката, трябва да следим какво се случва, да се ъпгрейдваме непрекъснато за да бъдем на ниво.

Накрая, не случайно, ще завърша с анонс. Работейки с нашите партньори, ние също се развиваме доста динамично в крак с тях. Имаме нужда от още хора, които да работят с нас. Търсим интелигентни, грамотни, лоялни хора, владеещи английски, имащи отношение към спорта и здравето, с желание за работа и развитие. Ние обещаваме интересна и вълнуваща работа за цял живот.

Коментари

Оставете вашият коментар