ПОИСКАЙТЕ ВАШИЯ КИНЕЗИ КОМПЛЕКТ!

Публикувано от: All Sport.bg В: Zamst на: Friday, February 19, 2016 Кометар: 0 Hit: 742

ЗА ZAMST ПРЕВЕНЦИЯТА НА ПРОБЛЕМА МИНАВА ПРЕЗ НЕГОВОТО РАЗБИРАНЕ. ЗА ДА ИНФОРМИРАТЕ ВАШИТЕ ПАЦИЕНТИ ЗА ВАЖНОСТТА НА ЛЕДЕНАТА ТЕРАПИЯ, ПРОПРИОЦЕПЦИЯТА И ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ОРТЕЗИ, НИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ 3 ПЛАКАТА ЗА ВАШАТА ЧАКАЛНЯ.

 

КОМПЛЕКТЪТ, КОЙТО ВИ ПРЕДОСТАВЯМЕ, СЪДЪРЖА СЪЩО ТАКА:

Каталог ZAMST

Лента за врата за вземане мярка на пациента за препоръчване на точния размер

Рецептурник за по-точно определяне на правилния продукт

В наши дни ролята на кинезитерапевта значително надхвърля тази на обикновен лекуващ. Дали се отнася за професионални спортисти, за любители или за хора, искащи да започнат или да възстановят по-бързо своята активност, терапевтът е този, който съветва пациента за физическите натоварвания и превенцията на травми.

Загряване, възстановяване, хидратация, проприоцепция, ставна и мускулна протекция. Кинезитерапевтите са хората, които помагат на пациентите да спортуват при оптимални условия.

Продуктите на ZAMST за протекция на мускули и стави, за компресия и ледена терапия отговарят на критериите за свобода на движението, комфорт и лесна употреба. Те предотвратяват почти всички проблеми, свързани със спортната дейност, както и покриват степените на предишни увреждания, предлагайки различни нива на съпорт в зависимост от модела. По този начин всеки специалист ще може да намери подходящия продукт за своя пациент, както и пациентът – за своята дейност.

Тагове ZAMST

Коментари

Оставете вашият коментар