FootBalance в Павел баня

Публикувано от: Елена Йоловска В: Новини от All Sport на: Thursday, July 13, 2017 Кометар: 0 Hit: 519

Повечето хора, когато получат травма или се контузят, търсят решение за премахване на болката. Единици са тези, които вникват в причината довела до проблема.

75% от травмите и болките в кръста и гърба са причинени от неправилна стойка. Дори човек да намери най-добрия лекар или рехабилитатор, ако той лекува само следствието, третира само проблемното място без да обръне внимание на краката му, пациентът ще си тръгне от кабинета на специалиста с неправилната си стойка, паднали сводове и т.н., което означава, че причината за болката не е елиминирана и тя, най-вероятно ще се връща отново и отново.

Осъзнавайки всичко това, д-р Белчо Добрев, общопрактикуващ лекар и мануален терапевт от Павел баня, след като се запозна с технологията на FootBalance, избра да помага цялостно на пациентите си, като премахва причините за възникналите болки и травми. С помощта на FootBalance, той увеличи броя на доволните си пациенти, като им прави на място в кабинета си ортопедични стелки и поставя ходилата им в неутрална позиция. По този начин стелките направляват ходилата да стъпват правилно, подкрепят сводовете и активират мускулите на стъпалата.

Освен стелките на Footbalance, при д-р Добрев могат да се намерят ортезите на ZAMST, както и компресиращите продукти на ZEROPOINT.

Кабинетът се намира в центъра на Павел баня, на ул. „Васил Левски“ № 35. Телефон за връзка: 0883 216 292

 

Коментари

Оставете вашият коментар